- سه شنبه 25 مهر 1396 - 11:41
- کد خبر : 36523
- آب و آبفا » آب و فاضلاب » انرژی » پیشخوان

مدیر امور اجرایی طرحهای فاضلاب شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: تاکنون در سطح شهر مشهد بیش از ۳۱۰۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب اجرا شده است
مدیر امور اجرایی طرحهای فاضلاب شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: تاکنون در سطح شهر مشهد بیش از ۳۱۰۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب اجرا شده است
به گزارش گروه انرژی ویکی پی جی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، “بابک امیر سرداری” مدیر امور اجرایی طرحهای فاضلاب شرکت با بیان این مطلب افزود: با توجه به این که کمبود منابع مالی و عدم تخصیص به موقع اعتبارات از مهمترین دلایل تأخیر در اجرای شبکههای جمع آوری فاضلاب شهری بوده است، شرکت آبفای مشهد روش مشارکتی فاینانس داخلی را به عنوان راهکاری در جهت اجرا و تأمین مالی همزمان پروژه ها از سال ۸۹ در دستور کار قرارداده و از همین محل تاکنون ۶۲۲ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب اجرا شده و ۷۰ هزار فقره انشعاب فاضلاب نصب شده است.
وی اظهار داشت: اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در حاشیه شهر مشهد نیز از سال ۹۴ به روش فاینانس داخلی در دستور کار قرار گرفت که فاز اول آن به طول ۱۰۶ کیلومتر و ۲۴ هزار فقره انشعاب با اعتبار ۴۱۰ میلیارد ریال در محدوده های طبرسی، گلشهر، پنجتن، صابر و طوس اجرا شد.
مدیر امور اجرایی طرح های فاضلاب ادامه داد: فاز دوم پروژه مذکور نیز به متراژ ۲۰۴ کیلومتر شبکه و ۳۸ هزار فقره انشعاب فاضلاب با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال در محدوده های رسالت، طبرسی، خواجه ربیع، ۲۲بهمن، نظامدوست، مهرآباد، شهرک شهید چمران، بلال و شهرک شهید مطهری با ۴۵ درصد پیشرفت در حال اجرا است.
نظرات