- یکشنبه 26 شهریور 1396 - 09:52
- کد خبر : 34587
- انرژی » انرژی تجدید پذیر » پیشخوان

سارا صالحی در رابطه با وضعیت بهرهبرداری از نیروگاههای خورشیدی در اصفهان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک در اصفهان در حال بهرهبرداری است که متوسط راندمان این نیروگاهها، برابر ۲۰ درصد است.
مدیر بخش بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در رابطه با وضعیت بهرهبرداری از نیروگاههای خورشیدی در اصفهان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک در اصفهان در حال بهرهبرداری است که متوسط راندمان این نیروگاهها، برابر ۲۰ درصد است.
به گزارش زیست آنلاین، سارا صالحی گفت: هر انشعاب پنج کیلو واتی خانگی حدود ۲۵ میلیون تومان هزینه دارد و مصرفکنندگان میتوانند برق مازاد مصرفی خود را به فروش برسانند و از فضای مازاد پشتبام خود درآمدزایی داشته باشند.
وی در ادامه افزود: از ابتدای سال ۹۵ با ابلاغ بخشنامه خرید تضمینی برق، تحرک سرمایهگذاران در این حوزه افزایش یافته و ۱۵۹ قرارداد خرید تضمینی برق خورشیدی در شهرستان اصفهان منعقد شده است.
مدیر بخش بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر هزار و ۲۳۴ کیلووات ظرفیت برق خورشیدی در اصفهان وجود دارد و نیروگاههای خورشیدی اصفهان ۲۳۳ هزار کیلووات ساعت و معادل مصرف ۱۰۰ خانوار را به شبکه تزریق میکنند.
صالحی یادآور شد: درآمد هشت مشترک فعلی خورشیدی که در حال فعالیت هستند در ۶ ماه ابتدایی سال برابر با ۱۸۰ میلیون تومان بوده است.
به گفته وی، هر انشعاب پنج کیلو واتی خانگی حدود ۲۵ میلیون تومان هزینه دارد و این انشعاب، مساحتی حدود ۵۰ متر از پشتبام خانه را اشغال میکند.
مدیر بخش بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: بازگشت سرمایه احداث نیروگاههای خورشیدی۷ .۳ سال است و خرید برق از این نیروگاهها با قرارداد ۲۰ ساله و به صورت تضمینی صورت میپذیرد.
صالحی تأکید کرد: مصرفکنندگانی که اقدام به احداث پنل خورشیدی در ساختمان خود کنند، میتوانند مازاد مصرفی خود را به فروش برسانند و از فضای مازاد پشتبام خود درآمدزایی داشته باشند.
وی اظهار داشت: در مقیاس بزرگتر، هر مگاوات نیروگاه خورشیدی،۸ .۳ میلیارد تومان هزینه در بر دارد که درامد ماهانه ۸۵ میلیون تومانی را به همراه خواهد داشت و با بازگشت سرمایه ۸ .۳ سال، یک سرمایهگذاری کم ریسک بلندمدت محسوب میشود.
نظرات