- یکشنبه 29 مرداد 1396 - 12:19
- کد خبر : 32169
- آب و فاضلاب » پیشخوان » صنعت تاسیسات

«امسال در هفته دولت، شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان، ۲۵ پروژه آبرسانی به روستاهای استان اصفهان با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان که از محل اعتبارات صندوق توسعه، تأمین شده است را افتتاح میکند و به بهرهبرداری میرساند و عملیات اجرایی هشت پروژه نیز آغاز خواهد شد.»
«امسال در هفته دولت، شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان، ۲۵ پروژه آبرسانی به روستاهای استان اصفهان با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان که از محل اعتبارات صندوق توسعه، تأمین شده است را افتتاح میکند و به بهرهبرداری میرساند و عملیات اجرایی هشت پروژه نیز آغاز خواهد شد.»
به گزارش صنعت تاسیسات ویکی پی جی به نقل از نصف جهان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان در گفتگوی اختصاصی با نصف جهان، این مطلب را اعلام کرد و گفت: ۲۵ پروژه آبرسانی که در هفته دولت امسال در استان اصفهان به بهرهبرداری میرسد شامل: هشت پروژه آبرسانی همچون مجتمعهای آبرسانی و پروژههای تک روستایی، ۱۲ پروژه اصلاح و توسعه شبکههای توزیع، سه پروژه آب شیرین کن و دو پروژه تصفیه آب در مکانهایی که کیفیت آب آنها استاندارد نبوده، میباشد.
محمدحسین قرائتی اظهار داشت: با افتتاح و بهرهبرداری از این ۲۵ پروژه، جمعیتی افزون بر ۳۵ هزار نفر در روستاهای استان از آب آشامیدنی سالم استفاده میکنند. وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بهرهبرداری از این پروژهها، امسال در هفته دولت، شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان هشت پروژه برای شروع عملیات اجرایی با اعتبار هفت میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کلنگزنی خواهد کرد و پیشبینی میشود این پروژهها تا پایان سال جاری و یا اوایل سال ۹۷ به بهرهبرداری برسد. البته هر پروژهای در هر مرحلهای قابل بهرهبرداری باشد این امر صورت میپذیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان گفت: اجرای ۱۰ کیلومتر خط انتقال، اجرای ۸۶ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه توزیع، احداث ۲۳۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب، دو باب ایستگاه پمپاژ، حفر یک حلقه چاه و نصب ۹ دستگاه تصفیه آب و سه دستگاه آب شیرین کن از جمله اقداماتی بود که برای پروژههای هفته دولت در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان انجام شد تا همه روستاییان در سطح استان اصفهان از آنها استفاده کنند.
البته سال گذشته نیز در هفته دولت ۱۳ پروژه با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان به بهرهبرداری رسیده بود و ۱۹ پروژه نیز کلنگزنی شده بود.
قرائتی با اشاره به آبرسانی سیار به روستاهای استان اصفهان، افزود: آخرین آمار آبرسانی به روستاهای استان اصفهان با توجه به خشکسالی، آبرسانی به ۳۶۱ روستا تا پایان تیرماه سال جاری بود که از این تعداد روستا، ۱۸۱ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان بوده و ۱۸۰ روستا تحت پوشش نبوده، که به آنها با ۳۳ تانکر خدمات آبرسانی ارائه شد.
وی حجم آب توزیع شده در تیرماه سال جاری را ۴۱ هزار و ۱۷۰ مترمکعب اعلام کرد و گفت: روزانه هزار و ۳۲۹ مترمکعب آبرسانی با ۱۱۱ سرویس به صورت سیار در روستاها انجام میشود و با پیشبینی درخصوص توزیع آب و آزمایشاتی که صورت گرفته، ما هیچگونه مشکلی از نظر بهداشتی نداشتهایم و به ما نیز گزارش نشده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان اذعان داشت: ۶۳ درصد مشترکین شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با تذکراتی که درخصوص مدیریت مصرف به آنها داده شده و همچنین اجرای برنامه سهشنبههای آبی که در طول سال در شهرستانها برگزار شد و همچنین اطلاعیههای مدیریت مصرف خطاب به مشترکین، الگوی مصرف را رعایت کردند.
وی ادامه داد:۳۱ درصد مشترکین، از یک تا دو برابر الگوی مصرف را رعایت میکنند و ۶ درصد بیش از دو برابر الگوی مصرف آب استفاده میکنند که در زمره مشترکین پرمصرف بوده و در تابستان سال جاری در کل روستاهای استان اصفهان برای ۹ هزار مشترک پرمصرف اخطار ارسال کردیم.
قرائتی با تشریح برنامههای بلندمدت شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان برای تأمین آب پایدار، افزود: ما در بلندمدت برای تأمین آب روستاهای استان از طرح اصفهان و ۱۴ شهرستان استان شامل روستاهای شهرهای اصفهان، نایین، خور و بیابانک، نجف آباد، شاهین شهر، برخوار، خمینیشهر، نطنز، اردستان، لنجان، فلاورجان، مبارکه، دهاقان و تیران، تأمین آب از طریق چشمه لنگان برای روستاهای شهرستانهای فریدن، فریدونشهر، بوئین و چادگان، طرح تأمین آبرسانی جنوب استان برای روستاهای شهرستانهای سمیرم، شهرضا و بخشی از دهاقان و مبارکه و طرح قمرود برای روستاهای شهرستانهای گلپایگان و خوانسار، اقدام میکنیم تا تأمین آب پایدار برای همه روستاهای این شهرستانها فراهم شود.
وی با قدردانی از روستاییان استان اصفهان که همواره به توصیههای مسئولان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان در مدیریت و کاهش مصرف آب، توجه داشته و همکاری کردهاند، افزود: همکاری روستاییان با شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به گونهای بوده است که حتی وجود انشعابات غیرمجاز را از طریق سامانه ۱۵۲۳ اطلاع دادهاند و ما نیز در طول شبانهروز از طریق همین سامانه آمادگی داریم تا مشکلات روستائیان را درخصوص آب روستایی مرتفع سازیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان از شناسایی دو هزار انشعاب غیرمجاز در روستاهای استان اصفهان در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال بالغ بر ۸۰۰ انشعاب غیر مجاز اقدام به مجازسازی و خرید انشعاب نموده اند بقیه موارد نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
قرائتی اضافه کرد: سال گذشته هدررفت آب در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان ۷۵/۲۹ درصد بود که این میزان در سال جاری با اقداماتی چون اصلاح موضعی محل شکستگی طبق نقشه، اصلاح شبکهها براساس اولویت، بازسازی شبکههای روستایی و اصلاح کامل و… به ۵۷/۲۸ درصد رسیده است.این در حالی است که ما برنامههای کوتاه و بلندمدت برای کاهش هرچه بیشتر میزان هدررفت آب در روستاهای استان اصفهان داریم و همه مردم میتوانند هدررفت آب را ازطریق سامانه ۱۵۲۳ به ما اطلاع دهند تا اقدامات لازم صورت گیرد.
نظرات