- سه شنبه 16 خرداد 1396 - 09:33
- کد خبر : 23531
- پیشخوان » صنایع معدنی » صنعت، معدن و تجارت

سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) اقدامات فراوانی را در مسیر توسعه خود طی کرده است و در دولت یازدهم ۲۴۰ هزار میلیارد ریال طرح در دستور کار داشت و تا پایان سال گذشته بیش از ۸۵ درصد این برنامه فعال شد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) اقدامات فراوانی را در مسیر توسعه خود طی کرده است و در دولت یازدهم ۲۴۰ هزار میلیارد ریال طرح در دستور کار داشت و تا پایان سال گذشته بیش از ۸۵ درصد این برنامه فعال شد.
به گزارش گروه صنعت، معدن و تجارت ویکی پی جی به نقل از شبستان، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران بموجب ماده ۶ قانون تاسیس وزارت صنایع و معادن مصوب ۱۳۷۹/۱۰/۶ مجلس شورای اسلامی و تبصره ذیل ماده مذکور به منظور بررسی، تهیه و اجرای طرحهای احداث، توسعه، تجهیز و نوسازی صنایع تولیدی متالوژی، استخراج و فرآوری مواد معدنی و اجرای طرحهای اکتشافی تشکیل شده است.
بنابراین گزارش، این سازمان طبق قانون تاسیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مصوب ۱۳۴۶/۴/۲۶ و اساسنامه و مقررات آن اداره شده و دارای ۸ شرکت اصلی و ۵۵ شرکت عملیاتی بهره برداری در زمینه صنایع فولاد، آلومینیوم، مس، سیمان و مواد معدنی می باشد. در راستای تحقق اهداف پیش بینی شده و با توجه به مفاد قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی جمهوری اسلامی ایران این سازمان بعنوان شرکت مادر تخصصی تلقی شده و نظارت عالیه بر شرکتهای عملیاتی و انجام برنامه ریزیهای لازم برای واگذاری آنها به بخش خصوصی را در دستور کار دارد. ضمنا برای پیشبرد اهداف مربوطه طبق ضوابط و مقررات استخدامی سازمان نیروی انسانی مورد نیاز باید دارای تحصیلات عالیه و تجربه پیش بینی شده در شرایط احراز مشاغل باشند.
این گزارش می افزاید: این سازمان اقدامات فراوانی را در مسیر توسعه خود طی کرده است و در دولت یازدهم ۲۴۰ هزار میلیارد ریال طرح در دستور کار داشت و تا پایان سال گذشته بیش از ۸۵ درصد این برنامه فعال شد و برخی به افتتاح رسید. مهدی کرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت در این زمینه به ایرنا گفته است: “واقعیت اینکه از مجموع طرح هایی کــه پیش روی این سازمان قرار داشت، ۸۵ درصد با همکاری و مشارکت بخــش خصوصــی، جــان گرفــت و شماری از آنها افتتــاح شدند و ایــن مهم امیدوارکننــده بــرای ادامــه مســیر و انجــام وظایــف محوله است. طرح هــای اســتانی فــولاد ( هفت طرح ) بــا مشــارکت بخــش خصوصــی و همچنیــن جــذب ۱٫۶ میلیــارد یــورو فاینانــس، فعــال شــدند و اکنــون برخــی در نوبــت افتتــاح قرار دارند.
نمونــه عینــی آن هم آذرماه ۹۵، کارخانــه آهــن آســفنجی فــولاد ســفید دشــت چهارمحــال و بختیــاری اســت کــه بــه عنــوان نخســتین طــرح از فولادهــای اســتانی- بــا حضــور معــاون اول رییــس جمهــوری و وزیــر صنعــت معــدن و تجــارت بــه مــدار تولیــد پیوســت. همچنین فولاد شادگان نیز در اردیبهشت ۹۶ به عنوان دومین طرح در مدار قرار گرفت و برای خرداد ماه هم انتظار می رود سه واحد دیگر اضافه شوند. فولاد سپید دشت (چهارمحال و بختیاری)، فولاد شادگان (خوزستان)، نی ریز (فارس)، قائنات (خراسان جنوبی)، میانه (آذربایجان شرقی)، سبزوار (خراسان رضوی)، بافت (کرمان) در مجموع هفت طرح فولاد استانی است.”
نظرات