- شنبه 13 خرداد 1396 - 09:21
- کد خبر : 23315
- پیشخوان » صنعت، معدن و تجارت

بنابر اعلام مسئولان وزارت صنعت، امسال پرداخت تسهیلات تولید به بنگاههای کوچک و متوسط با ۲ شرط در حالی طی هفته جاری آغاز میشود که تجربه سال گذشته پرداخت این تسهیلات به واحدهای مشمول، از ثمربخشی چندانی برای خروج واحدهای تولیدی از رکود برخوردار نبوده است. به گزارش گروه صنعت و معدن ویکی پی جی […]
بنابر اعلام مسئولان وزارت صنعت، امسال پرداخت تسهیلات تولید به بنگاههای کوچک و متوسط با ۲ شرط در حالی طی هفته جاری آغاز میشود که تجربه سال گذشته پرداخت این تسهیلات به واحدهای مشمول، از ثمربخشی چندانی برای خروج واحدهای تولیدی از رکود برخوردار نبوده است.
به گزارش گروه صنعت و معدن ویکی پی جی به نقل از وزیر صنعت، معدن و تجارت در زنجان از ادامه اجرای طرح رونق تولید خبر داد و اعلام كرد، امسال هم ۱۰هزار واحد تولیدی صنعتی طبق توافق با بانك مركزی تسهیلات دریافت میكنند، اما شرط استفاده بنگاهها از تسهیلات امسال رونق تولید، افزایش ۱۰ درصدی تولید و رشد۱۰ درصدی اشتغال است.
محمدرضا نعمتزاده با اشاره به طرح رونق تولید، افزود: براساس خواست رئیسجمهور با تصویب این طرح از واحدهای كوچك و متوسط حمایت بیشتری به عمل آمد، بهطوری كه در سال گذشته در بخش صنعت ۱۲ هزار واحد و در بخش خدمات و كشاورزی ۱۳ هزار واحد موفق به دریافت تسهیلات شدند و استارت طرح رونق برای سال جدید با شرایط افزایش حداقل ۱۰ درصدی تولید و اشتغال، زده شده است.
وی افزود: باید بدانیم كه صنعت فقط با پول آباد نمیشود و مدیریت و دلسوزی هم نیاز دارد. در كنار راهاندازی مجدد ۵هزار و ۵۰۰واحد صنعتی متوقف شده، از ۵هزار و ۴۰۰طرح نیمهتمام بهرهبرداری شده و امسال ستاد اقتصاد مقاومتی تعیین تكلیف و راهاندازی ۶هزار واحد صنعتی را به این وزارتخانه محول كرده است.
به گفته محمدرضا نعمتزاده، امسال برای ۱۰هزار واحد دیگر در بخش صنعت، حمایت مالی پیشبینی شده، اما شرایطی برای بهرهمندی از این تسهیلات درنظر گرفته شده است كه براساس آن، متقاضیان این كمكهای مالی باید ۱۰درصد به ظرفیت تولید و ۱۰درصد به ظرفیت اشتغال خود اضافه كنند.
- سامانه تسهیلات تولید تا اواخر هفته جاری
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با بیان اینكه طی هفته جاری سامانه طرح رونق تولید آغاز بهكار خواهد كرد، افزود: اجرای طرح رونق تولید برای ۱۰هزار واحد صنعتی كوچك و متوسط ابلاغ شده كه ۷هزار مورد از این تسهیلات به واحدهای كوچك اختصاص خواهد یافت.
محسن صالحینیا افزود: رونق تولید و حمایت از واحدهای تولیدی باید مستمر و ادامهدار باشد و اینگونه است كه واحدهای تولیدی میتوانند روی پای خود بایستند. همچنین در راستای حمایت از واحدهای تولیدی، نخستین بند سیاستهای ابلاغی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به موضوع ادامه طرح رونق تولید اختصاص دارد.
به گفته وی، سهم واحدهای متوسط از تسهیلات طرح رونق تولید یكهزار مورد بوده و ۲هزار فقره تسهیلات نیز باید به واحدهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیكی اعطا میشد. همچنین همه زیرساختهای طرح رونق تولید فراهم شده است و سامانه مخصوص این طرح طراحی شده و طبق جلسات برگزار شده با بانك مركزی موافقتهای لازم برای اعطای تسهیلات اخذ شده است. صالحی نیا گفت: واحدهای متقاضی از طریق كارگروههای استانی تسهیل و رفع موانع تولیدمیتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
- تعیین متولیان پرداخت تسهیلات تولید
پس از آنكه معاون اول رئیسجمهور بهعنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی برنامهها و وظایف دستگاههای دولتی را تعیین و وزارت صنعت، معدن و تجارت را بهعنوان مجری و مسئول برنامههای اجرایی بستههای رونق تولید و اشتغال مشخص كرد، محمد رضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با صدور ابلاغیههایی جداگانه برای بخشهای زیرمجموعه این وزارتخانه دستور عملیاتی شدن برنامههای ستاد اقتصاد مقاومتی را صادر كرد.
براساس این تقسیمبندی مسئولیت اجرای بندهای مختلف «بسته ارتقای توان تولید ملی» به سازمان صنایع كوچك، معاونت معادن و صنایع معدنی، ایدرو، معاونت امور اقتصادی و بازرگانی، سازمان توسعه تجارت و معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.
نظرات