- چهارشنبه 30 فروردین 1396 - 10:56
- کد خبر : 17579
- پیشخوان » صنعت، معدن و تجارت

منتقدان دولت یازدهم تلاش می کنند که با جوسازی رسانهای و نام بردن از برخی برندهای صنعتی که در دولتهای گذشته دچار زیان دهی شدهاند این تفکر را القاء کنند که دولت یازدهم شرایط را به گونهای مدیریت کرده است که واحدهای تولیدی به سمت تعطیلی بروند.
منتقدان دولت یازدهم تلاش می کنند که با جوسازی رسانهای و نام بردن از برخی برندهای صنعتی که در دولتهای گذشته دچار زیان دهی شدهاند این تفکر را القاء کنند که دولت یازدهم شرایط را به گونهای مدیریت کرده است که واحدهای تولیدی به سمت تعطیلی بروند.
به گزارش گروه صنعت، معدن و تجارت ویکی پی جی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، منتقدان دولت یازدهم در روزهای اخیر تلاش دارند، با جوسازی رسانهای و نام بردن از برخی برندهای صنعتی که در دولتهای گذشته دچار زیان دهی شدهاند مانند کارخانه ارج و آزمایش اینگونه القاء کنند که دولت یازدهم شرایط را به گونهای مدیریت کرده که واحدهای تولیدی به سمت تعطیلی بروند!
نجات تولید در دولت یازدهم
بر هیچ کارشناس و منتقد منصفی پوشیده نیست که دولت یازدهم وقتی سر کار آمد حوزه تولید رو به نابودی بود و کارخانجات و کارگاههای صنعتی به دلایل مختلف در معرض تعطیلی بودند و هزاران کارخانه و واحد صنعتی تعطیل شده بود. رشد منفی ۷ درصدی و تورم بالای ۴۰ درصد شرایطی نبود که واحدهای صنعتی و تولیدی بتوانند در آن نفس بکشند. وضعیت مناسبات بینالمللی هم در این دوره که روشن است و تراز تجاری کشورمان هم نشان میدهد که قبل از سر کار آمدن دولت یازدهم وضعیت صنعت و تولید و به طور کلی اقتصاد کشورمان در چه وضعیتی بود.
دولت یازدهم در طول فعالیت خود علاوه بر انجام کارهای زیربنایی و مهم برای ریلگذاری درست اقتصاد کشورمان در مسیر توسعه موفق شد، ۳ هزار و ۴۰۰ کارگاه و واحد صنعتی را که تعطیل شده بود، به چرخه تولید برگرداند و در مسیر نجات تولید کشور گام بردارد. از سوی دیگر مجوز ۶۰ هزار طرح صنعتی در کشور صادر شده است که زمینه اشتغال جدید برای ۴۵۴ هزار نفر را فراهم میکند.
بر این اساس در قالب طرح رونق ۲۴ هزارو ۷۳۱واحد و طرح صنعتی موفق شدند بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رفع نقدینگی دریافت کنند.
این در حالی است که در گذشته منابع مالی سرشار، صرف طرحهای غیر کارشناسی مانند بنگاههای زودبازده و مسکن مهر شده بود و در نتیجه آن معوقات بانکی از ۵ هزار میلیارد تومان در سال ۸۴ به بالای ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۲ رسیده بود.
این آمار و اطلاعات نشان دهنده جهتگیری درست و منطقی دولت یازدهم در حوزه حمایت از تولید و بازگرداندن آرامش و ثبات و امید به عرصه تولید کشور با اتخاذ تدابیر منطقی و کارشناسی است.
در سال گذشته بیش از ۴۰۳۱ قرارداد سرمایه گذاری جدید در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ثبت شد که به نسبت سال ماقبل آن ۱۲ درصد به لحاظ آماری و ۱۹ درصد به لحاظ ارزش سرمایه گذاری رشد داشت.
نظرات