- سه شنبه 10 اسفند 1395 - 10:10
- کد خبر : 13116
- انرژی » برق و انرژی نیروگاهی » پیشخوان

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: محقق شدن ایجاد ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور در گرو بسترسازی و اعتبار دادن به بخش خصوصی و ارائه تسهیلات مناسب است.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی؛ سام روزبهانی، گفت: محقق شدن ایجاد ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور در گرو بسترسازی و اعتبار دادن به بخش خصوصی و ارائه تسهیلات مناسب است.
به گزارش گروه انرژی ویکی پی جی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، “سام روزبهانی” با تاکید بر اینکه طبق برنامهریزی صورت گرفته مقرر شده تا پایان برنامه ششم توسعه پنج هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور راهاندازی شود، ادامه داد: یکی از دغدغههای اصلی تحقق چنین مهمی در قبال مباحث اقتصادی مرتبط با تأمین تجهیزات و هزینه احداث نیروگاهها است و باید تدابیر مناسبی برای تأمین کامل منابع مالی این برنامه دیده شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نفت و گاز سهم زیادی از سبد انرژی کشور ما را به خود اختصاص دادهاند، بنابراین توجیه اقتصادی کردن تولید برق از روشهای تجدیدپذیر یکی از مباحثی که باید در داخل کشور ما برطرف شود.
مدیر گروه پژوهشی تولید برق تجدیدپذیر جهاد دانشگاهی خواجه نصرالدین طوسی یادآور شد: یکی از اقدامات مناسب وزارت نیرو و مجموعه سازمان انرژیهای نو ایران (سانا) تعیین نرخ فروش برق تجدیدپذیر بوده است، اما این موضوع به تنهایی کافی به نظر نمیرسد.
روزبهانی خاطرنشان کرد: به همین منظور یکی از اقدامات مثبتی که دولت میتواند در دستور کار فعالیتهای خود قرار بدهد فراهم کردن شرایط لازم برای ارائه تسهیلات راحت تر از سوی بانکها به مجموعههای خصوصی است که در پی احداث نیروگاه تجدیدپذیر هستند.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصرالدین طوسی با تاکید بر اینکه ارائه تسهیلات از سوی بانکها به کندی صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: بروکراسیهای اداری باعث شده حرکت سرمایهگذاران در این حوزه به کندی صورت بگیرد؛ بنابراین بایستی برای اعطای مجوزهای فعالیت در این بخش بروکراسیهای اضافه را حذف کنیم و قدمهای مثبت تری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور برداریم.
نظرات