
به گزارش گروه انرژی ویکی پی جی و به نقل از خبرگزاری ایرنا، علیمراد اکبری روزچهارشنبه دردیدار با استاندارهرمزگان اظهار داشت: درهمین باب در قانون برنامه ششم توسعه نیز ظرفیتهای مناسبی از جمله تامین ۸۵ درصدی اعتبار تاسیسات آبیاری های نوین از طرف وزارت کشاورزی، دیده شده است. وی با اشاره به اختصاص بیش از […]
به گزارش گروه انرژی ویکی پی جی و به نقل از خبرگزاری ایرنا، علیمراد اکبری روزچهارشنبه دردیدار با استاندارهرمزگان اظهار داشت: درهمین باب در قانون برنامه ششم توسعه نیز ظرفیتهای مناسبی از جمله تامین ۸۵ درصدی اعتبار تاسیسات آبیاری های نوین از طرف وزارت کشاورزی، دیده شده است.
وی با اشاره به اختصاص بیش از ۳۲ میلیارد تومان اعتبار و اوراق مشارکت برای آبیاری تحت فشار درهرمزگان، بیان داشت: هرچه در حوزه آبیاری تحت فشار در استان هرمزگان کار و تعهد ایجاد شود، ما درمرکز حمایت مالی میکنیم.
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه نگاه حوزه کشاورزی استان هرمزگان به اجرای طرحهای میکرو، تیپ و بهینه گر است، اضافه کرد: هرمزگان درحوزه منابع آبی مشکلات عدیده ای دارد و در این راه مدیریت منابع و مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.
هرمزگان بیش از۱۷ سال است که با پدیده خشکسالی دست و پنجه نرم می کند و با آنکه تابستان امسال را بدون تنش خاص آبی سپری کرده، اما انگار با گذشت زمان، توان منابع آبی استان برای مقابله با این پدیده به تحلیل رفته و این روزها حال و روز خوشی ندارد.
نزدیک به دو دهه خشکسالی و کم آبی درهرمزگان موجب خشک شدن ۳۶۵حلقه چاه آب آشامیدنی، ۱۸ دهنه چشمه و قنات، ۱۰۰ حلقه چاه و کاهش آب ۱۳۵ حلقه چاه بین ۳۰ تا ۷۰ درصد شده است.
براساس اطلاعات ایستگاههای باران سنجی شرکت مدیریت منابع آب ایران، در میان کمبارشترین استانهای کشور، استان هرمزگان با ۴ میلی متر بارندگی در رتبه دوم قرار دارد.
از ۷۴ دشت موجود درهرمزگان تمامی آنها دارای بیلان منفی هستند و ۳۸ دشت ممنوعه و مابقی دشت ها نیز شور است.
نظرات