- سه شنبه 9 آذر 1395 - 11:37
- کد خبر : 3922
- بحران آب » پیشخوان » صنعت، معدن و تجارت

استاندار سمنان از کمآبی بهعنوان مهمترین مانع و سد راه توسعه فعالیتهای معدنی در این استان یاد کرد. به گزارش گروه صنعت و معدن ویکیپیجی، به نقل از ایسنا، «محمدرضا خباز»، با بیان این مطلب، اظهار کرد: جدیترین چالش پیشروی توسعه معادن در استان سمنان نبود و فقدان منابع آبی است. وی با اشاره به […]
استاندار سمنان از کمآبی بهعنوان مهمترین مانع و سد راه توسعه فعالیتهای معدنی در این استان یاد کرد.
به گزارش گروه صنعت و معدن ویکیپیجی، به نقل از ایسنا، «محمدرضا خباز»، با بیان این مطلب، اظهار کرد: جدیترین چالش پیشروی توسعه معادن در استان سمنان نبود و فقدان منابع آبی است.
وی با اشاره به تنوع معادن در این استان، تصریح کرد: بدون شک استان سمنان از نظر ذخایر معدنی یکی از غنیترین استانهای کشور است اما کمآبی سبب شده که کمتر بتوانیم از این ذخایر عظیم خدادادی در راستای رشد و توسعه استان بهره بگیریم.
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان، توسعه معدنی در این استان منهای منابع آبی را غیرممکن دانست و خاطرنشان کرد: هر نوع برنامهریزی برای توسعه معدنی و بهرهبرداری از این منابع سرشار، مستلزم تأمین منابع آبی است.
خباز با بیان اینکه در دو سه سال اخیر جز سه معدن سرب و مس در غرب و شرق استان، فعالیت معدنی جدید دیگری در استان نداشتهایم اضافه کرد: یگانه علت این نبود رویکرد جدی به افزایش استفاده از منابع متعدد موجود در سراسر این استان نیز همان نبود آب بوده که از ضروریترین نیازهای اولیه برای افزایش فعالیتها در این بخش است.
استاندار سمنان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در خصوص چشماندازهای پیشروی فعالان معدن، برای رفع این معضل، گفت: در شرایط فعلی که منابع مازادی در استان وجود ندارد، تنها راه ممکن پیش روی ما، اختصاص بخشی از سهمیه بخش کشاورزی و یا صنعت است که این گزینه ها نیز با توجه به اهمیت و نیاز واقعی آنها به آب، در این شرایط دور از ذهن بهنظر میرسد.
وی با بیان اینکه بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی این استان صورت میگیرد، افزود: سهم این بخش از بازار کار و اشتغال استان نیز ۲۳ درصد است.
رئیس کارگروه اشتغال استان سمنان یادآور شد: بیشترین اشتغال استان سمنان به بخش صنعت اختصاص دارد و این بخش نیز برای توسعه بیشتر نیازمند منابع جدید آبی است.
این مقام ارشد اجرایی با بیان اینکه استان سمنان معادن فراوانی دارد، یادآور شد: برای معادن استان سمنان، سرمایهگذار و متقاضی علاقمند نیز وجود دارد اما متأسفانه باتوجه به نبود این مهم امکان فعالیت بیشتر و توسعه در آنها کمتر وجود دارد.
نظرات