- دوشنبه 24 آبان 1395 - 11:01
- کد خبر : 2958
- پیشخوان » صنایع کوچک و شهرک های صنعتی » صنعت، معدن و تجارت

معاون شهرکهای صنعتی کشور گفت: شهرک فناوری قطعات خودرو در تبریز با کمک منطقه ویژه علم و فناوری میتواند به هاب منطقهای تبدیل و قطب ۸ هزار واحد قطعهسازی در کشور تلقی شود. به گزارش گروه صنعت و معدن ویکیپیجی به نقل از ایسنا، غلام سلیمانی در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو […]
معاون شهرکهای صنعتی کشور گفت: شهرک فناوری قطعات خودرو در تبریز با کمک منطقه ویژه علم و فناوری میتواند به هاب منطقهای تبدیل و قطب ۸ هزار واحد قطعهسازی در کشور تلقی شود.
به گزارش گروه صنعت و معدن ویکیپیجی به نقل از ایسنا، غلام سلیمانی در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز، اظهار داشت: یکی از اهداف شهرکهای صنعتی به عنوان متولی بنگاهها و صنایع کوچک که ۹۲ درصد کسب و کارهای کشور را شامل میشود ارتقاء تکنولوژی و فناوری است.
وی افزود: ارزش افزوده بنگاههای کوچک ما در حد انتظارات نیست و ما چند برنامه اساسی در این ارتباط داریم.
این مسؤول با بیان اینکه فناوریهایی که به مرحله تجاریسازی رسیده باشند در واگذاری اراضی و حق انتفاع اولویت را به این واحدها میدهیم و تخفیفاتی در حق بهرهبرداری به این واحدها قائل میشویم، افزود: قصد داریم بنگاهها را برای تبدیل به شرکتهای دانش بنیان در شهرکها حمایت کنیم و اگر واحدی شرایط خاصی داشته باشد به استقرار آنها در شهرکهای صنعتی کمک کنیم.
معاون شهرکهای صنعتی کشور مطرح کرد: پیشنهاد ما به معاونت علمی و فناوری این است کسانی که در حوزه فناوری فعالیت میکنند در جهت جلب حمایتهای ما تلاش کنند و ما در انتقال تکنولوژی از طریق نوشتن پروپوزال و تامین بخشی از هزینه انتقال به صورت کمک بلاعوض حمایت میکنیم.
این مسئول یادآور شد: تعدادی از فن بازارها در ۱۵ استان کشور گسترش یافته و ظرفیت خوبی است که در جهت انتقال تکنولوژی بین عرضه کننده و گیرنده آن میتواند موثر باشد.
وی با اشاره به بحث لیزینگ و تسهیلاتی که به فناوران ارائه میشود، ادامه داد: شهرک فناوری قطعات خودرو در تبریز با کمک منطقه ویژه علم وفناوری میتواند به هاب منطقهای تبدیل و قطب ۸ هزار واحد قطعهسازی در کشور تلقی شود.
سلیمانی با تأکید بر لزوم توسعه خوشهها و کنسرسیومهای صادراتی گفت: ۶۴ کنسرسیوم صادراتی دور هم جمع شوند و ما هم حمایت کمی کنیم و اولین مرکز مبادله فناوری بین انجمنهای ایران و کره را راهاندازی کردیم که در این جهت حدود ۹ کنسرسیوم متشکل از ۵۹ واحد شکل گرفتند.
معاون شهرکهای صنعتی کشور با بیان اینکه قصد داریم حدود ۴۰ هزار بنگاه کشور را به واحدهای دانش بنیان تبدیل کنیم، توضیح داد: ۵۰۰ واحد را در شهرکها شناسایی و تعداد ۲۷۰ مورد از این واحدها را به دانش بنیان تبدیل کردیم.
نظرات